Presentaties UDV Onderwijsdag 2017

Op Donderdag 9 november hebben we de jaarlijks terugkerende UDV onderwijsdag gehouden. Dé dag voor veehouderijdocenten waar netwerken en samen werken aan toekomstgerichte thema’s centraal staan! Dit jaar met als thema ‘werelden verbinden’.

Frans Keurentjes, voorzitter van de zuivelcoöperatie Friesland Campina was hoofdspreker. De betrokken voorzitter wist de docenten van het MBO en HBO te boeien door zijn passie voor de melkveehouderij en kennis van zaken die hij op een genuanceerde wijze bij het onderwijs wist te brengen. Tijdens zijn lezing was er volop interactie met de zaal.

Onderwijsdag-2017-Aeres-Farms-foto-zaal-2.jpg

Na deze inleiding waren er 12 verschillende workshops met echt verschillende onderwerpen op het gebied van praktische toepassingen van duurzaamheidsthema’s. Hiernaast staan de links naar de presentaties van de lezing en de diverse workshops. Voor meer informatie over Aeres Farms, die ook werden bezocht, zie www.aeresfarms.nl.

Mooi dat we weer met bijna 100 enthousiaste veehouderijcollega’s samen onze kennis op het Agri Innovation Centre bij Aeres in Dronten mochten verdiepen en verbreden. Ook de gastvrijheid en het eten op de Warmonderhof was voortreffelijk!